Inschrijvingsformulier vorming

ONLINE INFOSESSIE: HOE WERK IK EEN TELEWERKBELEID UIT? 2DE SESSIE VOLZET

Telewerk zal naar alle waarschijnlijkheid nooit meer volledig verdwijnen. De coronacrisis is nog niet bedwongen, maar ook daarna zullen veel werknemers verwachten dat ze (deels) thuis mogen blijven werken. Het is dan ook cruciaal dat je hier als werkgever een duidelijke visie over hebt, die ook op arbeidsrechtelijk vlak waterdicht is.

Wil je structureel of occasioneel telewerk invoeren? Hoe voer je het in, voor wie en hoe organiseer je het allemaal praktisch? Deze opleiding geeft je een totaalbeeld van hoe je telewerk kan implementeren op je eigen werkvloer, met oog voor de flexibele manier waarop socioculturele organisaties vaak werken.

Tijdens deze online infosessie maken we ook tijd voor het delen van tips en ervaring onder de deelnemers.

Prijs van de vorming


Tarief

79,00 €


Contact


*
*
*
*

*
*
*

*
Vanaf 1 februari 2018 past Sociare een nieuw inschrijvingsreglement toe. Kosteloos annuleren is daardoor niet langer mogelijk. Annuleer je meer dan 14 dagen voor de start van de vorming? Dan betaal je 50 euro administratiekosten, tenzij de vorming minder kost dan 50 euro. In dat geval geldt de prijs van de vorming. Annuleer je minder dan 14 dagen voor de start van de vorming? Dan betaal je het volledige verschuldigde bedrag.

*